Instalatii electrice si sanitare

Firele electrice trebuie sa efectueze transmiterea energiei electrice de la sursa catre consumator. Aceste produse trebuie sa-si indeplineasca sarcinile mult timp, sa fie fiabile si sa nu permita defectiuni. Aceste produse includ cabluri si fire. Ele sunt folosite in aproape orice industrie. Firele electrice sunt necesare pentru formarea unui circuit inchis de curent electric.

Corpuri de iluminat

Cerintele tehnice pentru iluminare variaza in functie de obiect. In ceea ce priveste eficienta energetica, cea mai buna optiune este iluminarea cu LED-uri. Corpurile de iluminat moderne cu LED-uri depasesc dispozitivele clasice in multe privinte. De exemplu, economisirea de energie ajunge pana la 90%, iar durata utilizarii neintrerupte este de pana la 50 de mii de ore. Lampile cu LED pentru iluminatul interior nu au un efect stroboscopic. Dispozitivele se activeaza instantaneu, iar fluxul luminos nu deranjeaza ochii.

Aparataj electric si conectica

Dintre toate varietatile de dispozitive de instalare electrica din viata de zi cu zi, intalnim cel mai adesea prize, sigurante, intrerupatoare. Scopul lor: comutarea circuitelor electrice si conectarea rapida de la retea la diverse dispozitive. Prizele si comutatoarele moderne sunt realizate din plastic rezistent la impact, cu suprafete netede.

Protectie si separare

Echipamentele electrice de protectie si separare sunt instrumente profesionale pentru protejarea echipamentelor electrice impotriva umezelii, coroziunii si a altor factori de mediu nefavorabil.

Instalatii sanitare

Realizarea unui sistem de alimentare cu apa este o solutie convenabila, aproape optima pentru aprovizionare constanta cu apa. Accesul permanent al apei este necesar nu numai pentru udarea plantelor, ci si pentru viata cotidiana si confortabila a proprietarilor de locuinte.Instalatii electrice Instalatii sanitare Citeste mai departe